VOIMAKSESI

Luontoliikuntaa, luontaishoitoja, taideterapiaa

Tarjoamme ohjattua luontoliikuntaa, luontaishoitoja sekä muita hyvinvointipalveluja ja koulutusta sekä taideterapiaa. Palveluideamme on oppia löytämään voimaa ja elämänenergiaa Suomen luonnon rikkauksista. Palvelut räätäloidään sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaan. Varaa aika puhelimitse SarAku p. 045-6764749 Marjakki p. 040-8317946 AJANKOHTAISTA: Toimintamme osoitteessa Talvialantie 2 päättyy 31.8.23 Marja tapaa asiakkaita erikseen sovitussa paikassa, Saara osoitteessa Linnakatu 4B9. Ajanvaraus toistaiseksi puhelimitse 💚

Henkilökunta

Employee picture

SarAku

Olen Saara Pekkanen. Tarjoan asiakkailleni akupunktiohoitoja, imukuppihierontaa, yrttiöljyhierontaa ja kuumakivihierontaa sekä erilaisia yrttihoitoja. Käytän hoidoissani tietotaitoani Suomen luonnon yrttien terveysvaikutuksista. Luontaishoidot ovat yksilöllisiä ja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan toteutettuja. Teen Ratkaisukeskeistä taideterapiaa. Etsimme yhdessä asiakkaan voimaroja ja ratkaisuja elämän pulmiin. Taideterapiaa voidaan toteuttaa yksilöjaksoina tai ryhmätapaamisina tai kertaluontoisesti workshoppeina. Tarjoan keskustelukäyntejä uupuneille, masentuneille tai elämän kriisien kanssa kamppaileville. Erilaisiin riippuvuuksiin saa apua eri hoitomuotoja yhdistämällä. Teen sovitusti kotikäyntejä (esim. omaishoitajan avuksi). Pidän yrttikursseja ja korva-akupunktiokoulutuksia. Olen koulutukseltani Terveydenhuollon akupunktuurihoitaja, Luontaishoitaja/Fytoterapeutti, Ratkaisukeskeinen taideterapeutti, lastentautien ja psykiatrian sairaanhoitaja.

Employee picture

Marjakki

Järjestän sinulle, perheellesi ja seurueellesi: opastettuja retkiä lähiluontoon kävellen, lumikenkäillen, hiihtäen ja meloen. Luonnossa liikkuessa keskitymme myös tietoiseen läsnäoloon Metsämieli-harjoitteiden avulla. Järjestän myös erä- ja maastoruokailuja, lasten metsäsynttäreitä, äänimaljahoitoja, sointukylpyjä ja rumpurentoutuksia. Olen koulutukseltani luontoliikuntaohjaaja, erä- ja luonto-opas, äänimaljahoitaja, Metsämielivetäjä, lasten ja nuorten erityisohjaaja sekä (Vaka) lastenhoitaja.

Ajanvaraus

Antamiasi henkilötietoja ja yhteystietojasi käytetään vain Voimaksesi-toimipaikan ajanvaraustoiminnassa.

Yhteystiedot

Marjakki p. 040-8317946 marjakki19@gmail.com SarAku p. 045-6764749 saraku.sairaanhoito@gmail.com

Sijainti

 VOIMAKSESI

 Talvialantie 2 LH5 42100 Jämsä

Hinnasto

LuontaishoidotHinta alk.
Akupunktio
Akupunktio auttaa kipuihin, lihasjännitykseen, unettomuuteen, stressiin sekä lievittää monien kroonisten sairauksien oireita. Akupunktio voidaan toteuttaa neulahoitona, moksaamalla, akupainannalla tai korva-akupunktiona. Hoito on turvallista, teen alkuhaastattelun ja valitsen sopivan hoitomuodon sen perusteella.
50,00 €
Imukuppihieronta
Imukuppihieronta eli liukukuppaus on hyvä keino avata lihasjumeja ja poistaa kipuja. Yhdistän hoitoon asiakkaan tilanteeseen sopivan yrttiöljyn.
40,00 €
Yrttiöljyhieronta
Yrttiöljyhieronnassa käytetään aromaterapeuttisia öljyjä lempeää rentouttavaa hierontaa tehostamaan.
45,00 €
Kuumakivihieronta
Koko kehon hierontahoito lämpimillä laavakivillä. Kivien hellä lämpö herättää kehon hyvän olon tunteen ja lievittää stressiä ja kipuja. Ihana hoito myös lahjaksi hankittuna.
60,00 €
Yrttikylpyhoidot + osahieronta
Yrttijalkakylpy yhdistettynä hartioiden, käsien ja pään alueen hierontaan. Stressinpoistoon ja kireyksiin.
50,00 €
Korva-akupunktiohoito
20,00 €
Akupunktio, jatkokäynti
Jatkohoitokäynti hoitosarjoissa
40,00 €
Muut hyvinvointipalvelutHinta alk.
ÄÄNIMALJAHOITO
Äänimaljahoito saa kehon solut värähtelemään. Värähtely hoitaa ja rentouttaa kehoa lempeästi. Syvällä kehossa olevat jumit aukeavat värähtelyn voimasta. Hoidon aikana eri kokoisia äänimaljoja on asiakkaan kehon päällä. Asiakas lepää hoitopöydällä, maljoja soitetaan iskimellä. Maljoja siirretään kehon päällä useasti. Hoidon aikana käydään läpi koko keho, aloitetaan asiakkaan ollessa päinmakuulla. Hoito kestää reilun tunnin, hinta 50€
50,00 €
SOINTUKYLPY
Sointukylpy on äänimaljoilla tehtävä ryhmärentoutus. Sointukylvyssä asiakkaat pötköttelevät patjalla viltin alla mukavassa asennossa. Asiakas voi myös istua tuolissa tai esim.sohvalla. Sointukylvyn voi toteuttaa myös luonnossa, vaikkapa nuotion äärellä. Asiakkaat kuulevat ja tuntevat äänimaljojen syvärentouttavan vaikutuksen. Sointukylvyssä soitan erilaisia tiibetiläisiä maljoja, sadekeppiä, koshia ja meditaatiokelloja. Äänimaljoja soitetaan lähellä asiakkaita, mutta sointukylvyssä maljoja ei viedä asiakkaan keholle, kuten äänimaljahoidossa. Ryhmän koko max 6 henk.
15,00 €
LASTEN JOOGA 4-6 vuotiaat
Keskittymisen taitoja , rauhoittumista ja rentoutumista lapsille. min.3 lasta /max. 6 lasta ryhmässä. 8€/lapsi
8,00 €
LASTEN JOOGA 7-10 vuotiaat
Keskittymisen taitoja, rauhoittumista ja rentoutumista lapsille. min.3 lasta ryhmässä/max. 6 lasta ryhmässä. 10€/lapsi
10,00 €
LASTEN JOOGA 11-13 vuotiaat
Keskittymisen taitoja, rauhoittumista ja rentoutumista lapsille. min. 3 lasta/ max.6 lasta ryhmässä
15,00 €
HyvinvointiryhmäHinta alk.
Kiireettömän hetken ilta
Varaa paikkasi ryhmään suoraan Saaralta p. 045-6764749
15,00 €
Syysillan rentoutushetki
Varaa paikkasi ryhmään suoraan Marjalta marjakki19@gmail.com p.040 8317946
15,00 €
Banner